Sklizeň bio ředkviček

Vypěstovat ředkvičky zvládne opravdu každý zahrádkář. I nám se dařilo!!! Pleli jsme, načechrávali půdu, pravidelně a dostatečně zalévali a výsledkem jsou chutné, šťavnaté, kulaté ředkvičky s červenou slupkou. Protože nám nejvíce chutnají syrové a neoloupané, ihned po sklizni ze záhonu jsme si připravili super zdravou svačinu.
Fotogalerie
Pracovní činnosti
V pracovních činnostech si děti vyzkoušely práci s průbojníkem a kladívkem. A potrénovaly jemnou motoriku při provlékání.
Příprava lektvarů v 5. B
V září se páťáci z Bradavic pustili do příprav lektvarů a elixírů ve školní kuchyni.
První školní den v Bradavicích
Dnes se páťáčci rozlosovali za pomoci kouzelného klobouku do svých kolejí na celý Rok v Bradavicích.